Olaplex

GÅR DET ATT LAGA ETT HÅR?

JA!

Olaplex lagar och multiplicerar bindningarna i håret med hjälp av en patenterad molekyl. Den bygger upp, korrigerar och stärker håret i samband med t.ex. färgning, blekning, permanent m.m. eller som intensiv vårdande tjänst i en fristående behandling.

När du bokar en behandling hos oss kan du välja till Olaplex som extra service.

Fråga oss vilken behandling som passar just dig.

 

VAD ÄR OLAPLEX?

Olaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar. Olaplex återskapar brutna svavelbindningar (S-S) i hårstrukturen. Bindningarna i håret bryts när de utsätts för hög värme, mekanisk påfrestning eller kemisk behandling.

 

HUR FUNGERAR DET?

Olaplex vårdar och reparerar strukturen i hårets fiberskikt med en ny teknik. Olaplex baseras på en uppfinning som återkopplar och reparerar svavelbryggorna i håret. Olaplex helt nya, revolutionerande ingredienser motverkar oxidationsmedlets brytande effekt på svavelbryggorna genom att återkoppla dem innan syreatomer tränger in i håret. Olaplex förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret.

 

KOMPATIBILITET MED OLIKA HÅR OCH PRODUKTER

Olaplex fungerar med alla hårtyper och hår i olika skick. Vare sig ditt hår är tunt och skandinaviskt, tjocka och naturligt lockiga eller asiatiskt kommer Olaplex att reparera och stärka håret. Olaplex fungerar utmärkt i både kraftigt behandlat och helt obehandlat hår. Olaplex kan användas med färg-, bleknings- och permanentprodukter i alla serier.

Olaplex gör färgningsresultatet ännu mer fantastiskt. Olaplex är en ny sorts kemi, som varje gång gör håret starkare och i bättre skick.

nyhetsbrev_banner_olaplex_2