HOS OSS STÅR DU OCH DITT HÅR I FOKUS

Välkommen till vår luftiga och fräscha salong. Gränslös hans & hennes är en professionell salong med modern, intressant och eko-vänlig framtoning. Vi arbetar på ett kreativt och lyhört sätt för att framhäva dig genom ditt hår. Inför varje behandling görs en konsultation och under tiden delar vi även gärna av vår kunskap inom professionell hårvård, genom vägledning och praktiska tips för en hållbar personlig stil.

Du kan luta dig tillbaka i våra bekväma stolar och avnjuta din behandling med en god dryck i din smak och läsa de senaste magasiner. Kommer du en stund innan kan du sitta ner i vår sköna väntdel. Vi bjuder alltid på något gott att dricka och i närheten finns även vår fräscha shop, med ett stort produktutbud av professionella hårvårdsprodukter från marknadens ledande varumärken, att titta närmare på.

I samband med schamponeringen får du alltid en avkopplande hårbottensmassage och individuellt anpassad hårvård, som är baserad på de allra senaste teknologier och innovationer inom professionell hårvård. Allt för att erbjuda dig den absolut bästa hårvården och salongsbehandlingar som resulterar i ett vackert och välmående hår och frisk hårbotten. Våra exklusiva schamponeringsstolar ser även till att du erhåller en energigivande och avslappnande massage, om du så önskar.

INSPIRATION
Modell_1
Gränslös_Styling_Elize_2015
Modell_1
linnea_1
VARUMÄRKEN